Hør ny single fra Bruce Springsteen

Hør ny single fra Bruce Springsteen

Bruce Springsteen har på sin hjemmeside annonceret, at hans nye single "High Hopes" kommer på gaden den 25. november. Nummeret er et cover af det hedengangne Los Angeles-band The Havalinas, som fans nok vil erindre, at Springsteen har lavet en tidligere version af tilbage i 1995 til dokumentaren "Blood Brothers."

Billboard skriver yderligere, at ifølge pålidelige kilder er der en større udgivelse under opsejling fra "The Boss", og at et nyt Springsteen-album kan være en realitet allerede i januar 2014. En forholdsvis hurtig opfølger til 2012's "Wrecking Ball," der fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Henrik Friis under overskriften "Springsteen: Vred, skuffet, desillusioneret. Men med noget på hjerte."

Sammen med The E Street Band fremførte Springsteen og guitarist Tom Morello fra Rage Against The Machine "High Hopes" på en tour i Australien tilbage i marts. Derudover bekræftede Springsteen i et interview med Rolling Stone, at alle involverede indspillede et par numre, som han gerne ville have foreviget. Han udtrykte i øvrigt sin begejstring over samarbejdet med "Tommy" (Tom Morello).

Herunder kan du se liveudgaven af "High Hopes," som den blev spillet den 18. marts i Sydneys Allphones Arena:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA