Nyhed

Deftones klar med femte album

Hårdrockerne gæstes af System Of A Down-frontmand på nyt album til udgivelse den 30. oktober

Efter lidt over tre års udgivelsespause er amerikanske Deftones klar med deres femte studiealbum, der om alt går vel skulle komme på gaden den 30. oktober. Udspillet, der har fået titlen "Saturday Night Wrist", indeholder i alt 12 nye skæringer, og albummet prydes blandt andet af en gæsteoptræden af System Of A Down-frontmanden Serj Tankian på nummeret "Mein". Også Giant Drag-frontkvinden Annie Hardy kan høres det electronica-inspirerede "Pink Cellphone."

Som omtalt her på siden har bandets trommeslager Abe Cunningham ved tidligere lejlighed afsløret, at bandet under arbejdet med dette album var lige ved at gå i opløsning. Men nu skulle Deftones være tilbage på det rette spor, og Cunningham beskriver således resultatet af deres fælles bestræbelser som "et meget fuldendt album".

Ifølge Billboard indledes albummet med det skæve rifforama "Hole in the Earth" og indeholder desuden de tunge og melodiske numre "Cherry Waves", "Combat" og "Rats". Albummet byder også på et enkelt instrumentalnummer med den rammende titel "Interlude."


Deftones' hjemmeside


ANNONCE