x

Jennifer Lopez nyt terrormål?

Jennifer Lopez nyt terrormål?

Igår publicerede vi historien om Kylie Minogues pladeselskab, der havde modtaget en pakke med mund og klovsyge- samt miltbrandsinficeret jord - og trusler om at droppe Minogue fra selskabet.

Nu er også Jennifer Lopez blevet sat i forbindelse med sygdomsinficeret post. De to tilfælde af miltbrand i Miami er blevet sat i forbindelse med et kærlighedssygt fanbrev til Jennifer Lopez, der var "mærkeligt formuleret" og indeholdt et sæbeagtigt pulver.

Ifølge visse kilder skulle brevet have været i begge de smittedes hænder, men det faktum er noget omstridt. Under alle omstændigheder: Hvis der virkelig skulle være tale om et attentatforsøg mod Jennifer Lopez, var det temmelig amatøragtigt udført. Enhver véd da, at superstjerner som Lopez stort set aldrig åbner deres egen fanpost!

Skulle der alligevel vise sig at være hold i historien, begynder det selvfølgelig at tegne et noget dystert billede, hvor ikke ‘bare’ berømte og symbolladede bygninger - men også ditto mennesker - kan være mål for terrorhandlinger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA