x

Katie Melua kommer til Danmark

Katie Melua kommer til Danmark

Katie Melua har netop annonceret, at hun til foråret 2014 gæster Danmark, hvor hun giver hele to koncerter. Man kan således opleve hende på scenen i Musikhuset i Esbjerg den 29. marts og i Koncerthuset i København 30. marts.

Den georgisk fødte sangerinde fik allerede som 18-årig en pladekontrakt og kan i det kommende år fejre 10 års jubilæum for sit debutalbum "Call Off The Search", hvor hun blandt andet storhittede med singlen "The Closest Thing To Crazy". Danmarkskoncerterne er en del af den turné, der skal fejre Katie Meluas 10 års jubilæum, og som titlen "Simplyfied Tour" antyder, vil det blive med et akustisk set-up:

"Jeg ved, at dette vil teste mig som musiker som aldrig før, men jeg elsker den renhed og nøgenhed ved at optræde med næsten intet akkompagnement. Jeg har altid inkluderet en eller to nedskrabede sange i mine tidligere koncerter, men aldrig en hel turné som denne. Der er ikke noget at gemme sig bag. Måske er det ikke helt korrekt at beskrive det som en akustisk turné, da der vil være keyboard og bas, og derfor er turnéen kaldet 'Simplified'," fortæller Katie om sin kommende turné.

I september i år udkom Katie Meluas sjette album "Ketevan", som fik en fin anmeldelse af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, der gav den fire stjerner under overskriften: "Solid sekser fra den britisk/georgiske sanglærke." Albummet nåde op på en fin andenplads på den danske album-top 40 i udgivelsesugen. 

Billetsalget til begge koncerter begynder i morgen og kan findes via spillestedernes hjemmesider: Musikhuset i Esbjerg og Koncerthuset i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA