x

Frost Festival offentliggør nye navne

Frost Festival offentliggør nye navne

of Montreal blev tidligere på måneden offentliggjort som første navn på plakaten til Frost Festival, der bliver afholdt i februar og starten af marts næste år. Allerede nu er Frost klar med flere navne, som vil optræde på forskellige locations i forbindelse med festivalen.

Man kan således i tillæg til of Montreal opleve Erlend Øye samt Indians, der vil spille sammen med symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Erlend Øye (billedet) er kendt som den ene halvdel af norske Kings Of Convenience og sanger i The Whitest Boy Alive, men til Frost Festival kommer han dog på egen hånd, hvor han giver koncert i helt specielle omgivelser. Øye kan opleves den 15. februar i Hollænderhallens nedlagte svømmehal i Dragør, hvor han spiller sine nye solonumre på bunden af det det tørlagte 25-meter-bassin.

"Vi forelskede os pladask i den smukke tomme svømmehal og fik med det samme lyst til at skabe et pool party på bunden af bassinet. Og er der én person, der, med sin stemme og charmerende personlighed, kan smelte den mindste snert af vinterdepression, må det være Erlend Øye. Han er oven i købet flyttet til Sicilien, og hans nye solomateriale er solmodent som en italiensk tomat. Jeg glæder mig som et lille barn med badevinger!", udtaler festivalleder for Frost, Mikael Pass.

Søren Løkke Juul, som gemmer sig bag kunstnernavnet Indians, udgav i starten af 2013 debutalbummet "Somewhere Else", som fik en fremragende modtagelse af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Logmann, der gav albummet seks ud af seks stjerner med følgende ord: "Søren Løkke Juul overgår forventningerne og leverer et mesterværk i første hug." Indians vil spille en 60 minutter lang koncert med det 70 mand store symfoniorkester Copenhagen Phil, der blandt andre har optrådt med Efterklang og CODY i det forgangne år. Indians og Copenhagen Phil kan opleves den 6. februar i Konservatoriets Koncertsal og 7. februar på Kulturværftet i Helsingør.  

Som support på aftenen har Frost inviteret den danske elektroniske musiker Rumpistol, der vil spille sammen med et lille udvalg af musikere fra symfoniorkesteret, og før og efter dj'er Mads Axelsen, radiovært på Det Elektriske Barometer og P6 Beat, i Koncertsalens foyer.

Det bliver fjerde gang, Frost løber af stablen og udmunder i en række koncerter og arrangementer på forskellige locations i København. of Montreal giver koncert på Bremen Teater søndag den 2. marts. 

Læs mere info på Frost Festivals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA