x

Ryan Adams producer for Willie Nelson

Ryan Adams producer for Willie Nelson

Ryan Adams plejer at være god for et par album om året – og så tilmed kvalitetshåndværk stort set hver eneste gang – men han har åbenbart også tid til sætte sig i producerstolen fra tid til anden. I hvert fald har han produceret countryikonet Willie Nelsons kommende album, der bærer titel "Songbird".

Den 31-årige Adams og den 73-årige Nelson har således valgt at lægge alle idéer om generationskløfter på hylden, og sammen har de udarbejdet en række covernumre såsom Gram Parsons' "$1000 Wedding", Grateful Deads "Stella Blue", Christine McVies "Songbird" og så covernummeret over dem alle – Leonard Cohens "Hallelujah".

Ryan Adams' normale backingband The Cardinals har til lejligheden ydet musikalsk støtte til Nelson på alle albummets 11 skæringer. "Songbird" kommer på gaden herhjemme den 30. oktober.

Adams, der sammen med netop The Cardinals har turneret hele sommeren, kan i september og oktober opleves rundt om i Europa, men desværre ikke i Danmark. Se Adams hjemmeside for mere information om tider og steder.

Ryan Adams hjemmeside

Willie Nelsons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA