Nyhed

Nine Inch Nails til Danmark

Det amerikanske band gæster i 2014 landet for første gang i fem år, hvor de giver koncert i Forum

Nine Inch Nails har netop anmeldt deres ankomst til Danmark i 2014, hvor man kan opleve dem til koncert i Forum, København den 13. maj. Det amerikanske band udgav i september albummet " Hesitation Marks", som fik en flot anmeldelse af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, der gav det fem stjerner: "Spillevende comeback fra Trent Reznors sikre hånd." Albummet er det ottende studiealbum fra Trent Reznor og hans følgesvende.

Det er ved at være fem år siden, Nine Inch Nails sidst gæstede landet. Senest var tilbage i 2009, hvor bandet stod på Orange Scene på Roskilde Festival og gav en koncert, som fik fire stjerner med følgende beskrivelse: "Rock-Rambos Kvælertag på Orange."

Før Nine Inch Nails går på scenen i Forum, bliver publikum varmet op af Cold Cave alias Ewsley Eisold, der er med som support. Cold Cave debuterede i 2009 med albummet "Love Comes Close", som i 2011 blev fulgt på af "Cherish The Light Years", der begge fik tre stjerner af GAFFAs anmelder. Cold Cave forventes at udgive det tredje album "Sunflower" i 2014.


Billetsalget til Nine Inch Nails-koncerten i Forum den 13. maj starter den 29. november, hvor du kan finde billetter via GAFFA Live.

ANNONCE