x

Ryan Adams til Danmark

Ryan Adams til Danmark

Den 31-årige Ryan Adams har allerede udsendt flere albums end selv de mest populære musikere når at udsende i hele deres levetid, og han skulle eftersigende være i gang med yderligere tre albums, der muligvis kan nå at udkomme i år.

Men den tidligere Whiskeytown-frontmand har ikke ligefrem overrendt Danmark i sin karriere, og har indtil videre kun spille en koncert her i landet, hvilken fandt sted på Vega i november 2002.

Men nu er Adams på turné igen, og heldigvis ser det ud til at det er lykkedes Vega at booke ham til en koncert 10. oktober. Ifølge den officielle turnéplanen er der et hul i oktober mellem koncerter i Hamburg og Olso på turnéen med The Cardinals. Men i følge graboff.com, der tilhører pedal steel-guitaristen Jon Graboff fra The Cardinals, så udfyldes det hul med en koncert i København.

Vi forventer dermed at koncerten bliver til noget, og eftersom Adams er ude med The Cardinals burde der være lagt op til en noget anden koncertoplevelse end sidst, hvor Adams optrådte solo kun bakket op af to strygere.

Udover den kommende turné er Ryan Adams for tiden, som vi også skrev forleden, travlt beskæftiget med at producere Willie Nelsons kommende album, "Songbird", der er på gaden 20. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA