x

John Newman gæster Vega

John Newman gæster Vega

Med et yderst fængende klaverriff og en flot, soulinspireret stemme har John Newman hittet hele sommeren med singlen "Love Me Again." Nu bliver det muligt for dansken at opleve ham live, når han gæster Vega, tirsdag den 4. marts næste år. Debutpladen "Tribute" udkom den 14. oktober.

John Newman har gået sin sejrsgang med "Love Me Again" over hele Europa. Med en nummer ét-placering på singlehitlisten i hjemlandet England og Top 10-placeringer i blandt andet Tyskland, Irland, Østrig, Schweiz, Italien, Portugal, Spanien og Belgien. Herhjemme har nummeret været i rotation på P3 og har netop nu en andenplads på den danske Airplaychart. 

Forud for solosuccessen med "Love Me Again" havde John Newman ligeledes vind i sejlene som stemmen bag Rudimentals to hits fra sidste år, "Feel The Love" og "Not Giving In". Både John Newmans lyd og look skuer tilbage til tidligere tiders store genrer som for eksempel rhythm'n'blues og rock'n'roll, så derfor fandt han det passende at kalde debutalbummet "Tribute" som en hyldest til alle dem, der har inspireret ham gennem tiden.

Blandt hans personlige favoritter og største inspirationskilder er Otis Redding og Marvin Gaye, men inden han nåede til dem, var han først til house, hiphop og punk, før hans mors besættelse af Motown og Northern Soul gjorde, at han gav sig i kast med at dyrke soulmusikken.

Billetter kan findes via GAFFA Live, når forsalget starter på fredag, den 29. november klokken 10.00. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA