x

Dj Boy George gæster Århus

Dj Boy George gæster Århus

Efter den (grundet forøget terrorberedskab og deraf følgende flykaos) nyligt aflyste optræden på Skanderborg Festival er karma-kamæleonen nu mulig at skue under et fast tag, når han i starten af næste måned gæster Århus i egenskab af dj.

I 1980'erne manifesterede Boy George sig som en af Londons absolut vigtigste kulturpersonligheder – den 8. september vender han plader i Århus til Tuborgs Green Beats-arrangement på Train.

80'er-legenden med det flamboyante udseende, positionerede sig fra midt-1990’erne og frem som top dj, på den vilde London-natklub Ministry of Sound, samt talløse Ibiza-klubber med et publikumsvenligt mix af alt fra disco til techno og fra two-step til reggae. Nu er han i Danmark for at holde efterårets vildeste fest, bebuder arrangørerne.

Green Beats bringer for tredje år i træk det bedste fra det internationale natteliv til Danmark. Første gang i efteråret (i samarbejde med Train), hvor Boy George får selskab af den ombejlede danske dj og radiovært Thomas Madvig, samt lokale Tommy Scott og selveste Kjeld Tolstrup.

Billetsalget er startet på train.dk og på Trains Kontor fra den 24. august. Billetindkøbet kan også klares via Billetnet.

Train oplyser desuden, at aldersgrænsen er 18 år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA