x

Billetsalget til Eurovision Song Contest skydes i gang

Billetsalget til Eurovision Song Contest skydes i gang

Det kan næppe været gået nogen dansk næse forbi, at Danmark skal være vært for Eurovision Song Contest i 2014, efter Emmelie de Forest (billedet) hev sejren hjem tidligere i år. Det bliver således tredje gang i historien, at verdens største musikkonkurrence skal afholdes på dansk grund, og forberedelserne er allerede nu i fuld gang. 

Som tidligere offentliggjort bliver Refshaleøen hjemstavn for glitter- og glimmerfesten i B&W-hallerne med i alt hele ni shows, hvortil tusindvis af danskere og europæere bydes velkommen. Fredag den 29. november klokken 10.00 sættes de første billetter til salg, både til finalen den 10. maj, de to semifinaler den 6. og 8. maj og de i alt seks generalprøver og juryshows op til. 

Det er dog kun cirka en tredjedel af det samlede antal billetter til Eurovision Song Contest 2014, der sættes til salg i første omgang. Det skyldes, at der stadig arbejdes med scenografien og placering af diverse tv-kameraer. Der vil frem mod maj 2014 komme flere billetter til salg, næste gang bliver den 31. januar 2014.  Hver gang nye billetter frigives, vil der vil være billetter til salg i alle billet-kategorier og til alle typer shows.

Danmark har naturligvis allerede sikret sig en finaleplads i form af sin rolle som værtsland, og det er allerede nu afgjort, at Sverige skal konkurrere i den første semifinale og Norge i den anden. De øvrige deltagerlandes placering i semifinalerne bliver afgjort i januar. 

Læs mere om køb af billetter hos billetudbyderen www.billetlugen.dk/eurovision


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA