x

Monstre angriber Amager

Monstre angriber Amager

Årets makabre overraskelse ved Melodi Grand Prix var som bekendt finske Lordi. Med en grotesk sminket forsanger iført motorsav og øksemikrofon, et band med masker og ukendelige ansigter, anonyme navne og med anklager om gudsbespottelse i kølvandet kom Finland endelig til en længe ønsket sejr.

Lordi trykkede "Hard Rock Hallelujah" af og vandt det europæiske Melodi Grand Prix. Dermed satte de nye standarder for mainstream-metal. Nu kommer monstrene til Danmark med pladen The Arockalypse i bagagen.

Lordi debuterede allerede tilbage i 2002 med albummet "Get Heavy", der i hjemlandet blev belønnet med en platinplade, og opnåede en førsteplads med singlen "Would you love a monsterman". De finder inspiration hos amerikanske Kiss og Rob Zombie, og gør en ære ud af at lave musik med masser af hooklines og riffs.

Arrangørerne skriver at vi bør forvente et monster-muppet-show med gennemførte kulisser, læder, nitter og dødningehoveder, når Lordi besøger Amager Bio torsdag den 21. september klokken 20.

Billetsalg er startet i dag, mandag, på Billetnet og Billetlugen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA