x

City And Colour får mere plads

City And Colour får mere plads

Den udsolgte koncert med City And Colour i Lille Vega den 24. februar rykkes nu til Store Vega. De resterende billetter sælges fra på fredag den 29. november klokken 10.00. Find dem via GAFFA Live. Billetter købt til Lille Vega er naturligvis også gældende til Store Vega. Sanger og sangskriver Dallas Green alias City And Colour har vundet tre Juno Awards i hjemlandet Canada, blandt andet Songwriter of the Year i 2009 og 2012. 

Den 32-årige sanger udgav i juni sit fjerde studiealbum, "The Hurry And The Harm," der gik direkte ind på førstepladsen på den canadiske albumhitliste. På det nye album fastholder Dallas Green sit melodiske, ofte akustiske singer/songwriter-udtryk, der krydres med folkrock og blues til iørefaldende sange. "The Hurry And The Harm" følger op på det succesfulde album "Little Hell" fra 2011. Også dette album gik nummer ét i Canada og har solgt platin, mens det opnåede en 28. plads på albumhitlisten i USA.

City and Colour er en meget populær live-artist, og hans seneste tour i Canada blev udsolgt på få minutter. Også Greens shows på hans turné i USA, England og resten af Europa er blevet hurigt udsolgt. Ud over koncerter i eget navn har City and Colour også spillet support for respekterede navne som Pink i USA og Biffy Clyro i Storbritannien.

Til Dallas Greens kommende turné har han samlet et stærkt hold af musikere, hvoraf mange er eller har været aktive i andre gode bands. Besætningen i City and Colours liveband består således af Jack Lawrence (The Raconteurs, Dead Weather) på bas, Dante Schwebel (Hacienda, Dan Auerbach) på guitar, Doug MacGregor (Constantines) på trommer og Matt Kelly på pedal-steel-guitar og keyboard.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA