x

Osama bin Laden i Whitney-brunst

Osama bin Laden i Whitney-brunst

Whitney Houston er den smukkeste kvinde, Osama bin Laden nogensinde har set. Det påstår Kola Boof, 37, at den islamiske fundamentalist har sagt. Boof, der netop har udgivet en selvbiografi ved navn ”Diary Of A Lost Girl”, er sudaneser og påstår, at hun i mange år var oprørslederens elskerinde/sexslave. For nylig blev hun fritstillet af sine amerikanske arbejdsgivere efter at have skrevet til soap’en ”Days Of Our Lives”, men nu er hun altså på gaden med dagbogen, indeholdende de opsigtsvækkende intime detaljer i bin Ladens seksualliv.

”Osama sagde, at han havde et overvældende begær for Whitney, og selv om han fastholdt, at musik er ondskab, talte han om en dag, hvor han ville spendere enorme summer for at tage til Amerika og forsøge at arrangere et møde”, siger Boof til New York Post. ”Han talte altid om Whitney, og planen var, at han ville give hende et fornemt hus i en forstad til Khartoum (hovedstaden i Sudan, og et af Osamas bosteder, før bjerghulerne i Bora Bora blev hans hjem, red.)”. Boof fortsætter: ”Han forklarede mig at for at besidde Whitney ville han gå så langt som til at bryde sin race-regel og gøre hende til én af hans koner.”

Kola Boof beskriver endvidere, hvordan Osama altid talte om, hvilket dejligt smil Whitney har, og hvor ægte islamisk hun er. Som forklaring på hendes noget udsvævende liv mente Osama, at det måtte være den amerikanske kultur, der havde hjernevasket hende. Også Houstons husbond Bobby Brown blev beskyldt for at trække Whitney ned i skidtet, og Osama legede derfor med tanken om at få ham slået ihjel...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA