x

Skive Festival offentliggør 35 navne

Skive Festival offentliggør 35 navne

I sidste uge offentliggjorde Skive Festival deres første hovednavn til festivalens udgave anno 2014 i form af det skotske folk-rockband Runrig. I dag tilføjer festivalen så en gedigen bunke navne til programmet inden for alle typer af genrer. Som tidligere nævnt på GAFFA i dag er L.O.C afsløret, men også Nik & Jay, Mads Langer, Marie Key, Lukas Graham, Wafande, Pharfar, Kaka og Johnny Madsen gæster den vestjyske festival næste år.

I år præsenterer festivalen også et helt nyt koncept, som de kalder for "Festen", der skal foregår i det store telt. Her er der hver dag et nyt tema, der afspejler sig i programmet. 

Torsdag er "Den Store Dancefest", hvor navne som Kongsted, Rasmus Hedegaard, Electric Lady Lab, Muri & Mario og Johnson er med til at fylde teltet med seks timers non-stop-musik. 

Fredag skrues tiden så tilbage til 90'erne under "Den Store 90'er Fest", hvor Daze, Me & My, Julie fra Blå Øjne, Cut'n'Move og Barcode Brothers styrer slaget.

Lørdag bliver "Den Store Syng Med Fest" kørt af stablen, hvor De Glade Sømænd, Birthe Kjær, Esben Just Trio, Peter & De Andre Kopier og Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene skal sørge for at samle festivalgæsterne til fællessang.

Skive Festival 2014 foregår fra den 5. til den 7. juni med warm up fra den 4. juni.

Billetsalget er allerede i gang, og billetter kan findes via billetnet.dk eller skivefestival.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA