x

Skal The Broken Beats spille Radiohead eller Oasis?

Skal The Broken Beats spille Radiohead eller Oasis?

I Rocksmiths Battle of Scandinavia afprøver tre bands fra henholdsvis Danmark, Sverige og Norge nu på tredje uge deres evner i det Guitar Hero-baserede konsolspil. Til forskel fra Guitar Hero plugger man en "rigtig" elguitar til konsollen, og man spiller altså ikke bare på store plasticknapper, men rigtige guitarstrenge. 

De skandinaviske bands er Sparzanza fra Sverige, The Broken Beats fra Danmark og The Airborne Highfives fra Norge. Alle tre spiller Rocksmith på livet løs og prøver pt. at høste så mange points som muligt i Muses "Knight of Cydonia". Resultatet af ugens dyst får vi i starten af næste uge. Men indtil da kan du stemme på, hvilken sang musikerne skal prøve kræfter med næste uge. Denne fjerde uge står den på moderne rock, og du kan stemme på en af følgende sange:

"Don't Look Back In Anger" af Oasis
"Losing My Religion" af R.E.M.
"Paranoid Android" af Radiohead
"Say It Ain't So" af Weezer.

Indtil nu har de tre artister konkurreret i den hårde rock, den klassiske og den lidt mere moderne rock og har spillet sangene "Stone" (Alice in Chains), "Hypnotize" (System of a Down), "Knights of Cydonia" (Muse) og "Paint it Black" (Rolling Stones). Norske Airbone Highfives er indtil videre skarpe og scorer en million points, mens vore landsmænd i The Broken Beats ikke klarer sig synderligt godt.

Stem på næste uges store rock-hit her eller se hvordan man scorer 1 million point i Rocksmith her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA