x

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Oh Land

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Oh Land

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi lægger ud med Oh Land, der er nomineret i kategorien "Årets Danske Kvindelige Kunstner":

1. James Blake: "Retrograde"

Oh Land fortæller:

– Min yndlingssang er "Retrograde" af James Blake. Den er sådan helt hymneagtigt messende, og når han synger "suddently I'm hit" løfter sangen sig på en måde, jeg ikke har hørt en popsang gøre siden "Crazy" af Gnarls Barkley Og jeg elsker de der sirene-agtige synthesizers, der larmer helt vildt og kører på tværs af det hele.

Hør sangen nedenfor på Spotify og WiMP

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 5. december klokken 20. Showet er udsolgt, men du kan følge dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram fra klokken 18.30 og hele aftenen.

Læs mere på GAFFA.dk/prisen

Oh Land giver i øvrigt fire danske koncerter i december: I Vega i København 11. og 12. december (sidstnævnte koncert er udsolgt), på Posten i Odense den 13. december og på VoxHall i Aarhus den 14. december. Du kan finde billetter til alle koncerterne via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA