x

Fotoreportage: Danske stjerner samlede ind til filippinske børn

Fotoreportage: Danske stjerner samlede ind til filippinske børn

Tyfonen "Haiyan", der i sidste måned hærgede Filippinerne, har efterladt kolossal ødelæggelse og drevet flere millioner mennesker fra deres hjem. Der er således brug for en større indsats for at hjælpe de ramte indbyggere og på længere sigt få landet på fode igen. Bookingbureauet PDH Music var derfor gået sammen med Plan Danmark om at arrangeret en støttekoncert, som fokuserede på de mange filippinske børn, der lige nu er blandt de mest udsatte i området.

Støttekoncerten fandt sted i aftes i et fyldt Store Vega, og de optrædende var store dele af den danske musikelite: Rasmus Seebach, Nik & Jay, Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach, Ulige Numre, Shaka Loveless, Annika Aakjær, Ida Gard, Christian Hjelm, Jonas Haahr Petersen (Hymns from Nineveh), Klumben & Raske Penge, Clara Sofie og Dreamers Circus og mange flere, der alle stillede op kvit og frit i formålets navn. Vært var Per Vers.

Alt overskud fra støttekoncerten går direkte til Plan Danmarks katastrofeindsats i Filippinerne, hvilket blandt andet omfatter områder som uddeling af mad og medicin, uddeling af rent drikkevand, vanddunke, sæbe og vandrensningsmiddel samt etablering af latriner, presenninger til midlertidigt husly, midlertidige skoler og ikke mindst beskyttelse af børn, der har mistet deres familie.

GAFFAs udsendte reporter blev desværre ramt af akut influenza, så du må beklageligvis undvære en længere reportage fra showet, men du kan se masser af billeder fra det – 67 i alt – i GAFFAs gallerisektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA