x

Musik i Lejet 2014 åbner billetsalg

Musik i Lejet 2014 åbner billetsalg

Billetsalget er netop åbnet til næste års Musik i Lejet-festival, som kommer til at ligge fra den 17. til og med 19. juli. Vanen tro løber det af stablen i Tisvildeleje, og der er noget at leve op til med det program, arrangørerne leverede i år, som tiltrak et talstærkt publikum i nærheden af 3500 gæster.

Der er endnu ikke offentliggjort nogle navne på de optrædende, men der loves et program, der kan hamle op med i år, med artister som Marie Key, Vinnie Who og Den Sorte Skole. Arrangør Emma Blomgreen udtaler:

"Vi kan endnu ikke offentliggøre nogen bands. Men vi har mange på tegnebrættet, og flere bookinger er faktisk allerede i hus. En ting kan vi love: Det bliver stort. Og det er navne, vi er utroligt stolte af." På trods af den store succes i år holdes næste års festival i samme størrelsesorden: "Vi vil gerne værne om det lokale. Kvalitet og intimitet er nøgleord for os, og det er vigtigere end at udvide".

Dette år var første gang, man skulle betale for at komme ind - et tiltag, der var nødvendigt for, at det fortsat kunne ske for nonprofit-festivalen. Og selvom det ikke længere var gratis,  blev billetterne revet væk. I år kan de 500 første (partout-) billetter købes for 295 kroner og vil efterfølgende koste 395 kroner. Er man under 12 eller over 60 år, kommer man gratis ind, og i år er der som noget nyt også endagsbilletter til 195 kroner.

Billedet er fra Den Sorte Skoles koncert på dette års velbesøgte festival.

Køb billetter på billetto.dk/musikilejet

Opdatering: De billige partoutbilletter er nu udsolgt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA