x

Vandt du Iron Maiden?

Vandt du Iron Maiden?

Billede: John McMurtie

De ustoppelige engelske heavyveteraner er aktuelle med deres 14. studiealbum ”A Matter Of Life And Death”. Et album, som ifølge deres producer Kevin Shirley både vil tilfredsstille gamle fans, men også overraske dem med nye tiltag. Albummet er i øvrigt indspillet live i studiet, altså ikke noget med lagkageproduktion – ægte, gammeldags rock’n’roll!

Albummet er ifølge sanger Bruce Dickinson det bedste, gruppen har indspillet med Kevin Shirley ved roret, og han har siddet bag knapperne på deres tre seneste studiealbum samt deres seneste to livealbum/dvd’er. Trods alt beskedent, at han ikke kalder det deres bedste album nogensinde – som musikere jo ellers har for vane...

Og så tager Iron Maiden jo på verdensturné til efteråret – og turnéen får faktisk premiere i Gigantium, Aalborg, den 9. november. Dagen efter spiller de i Valby Hallen.

Du kunne blive en af de heldige, der vinder det nye album. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: Adrian Smith And Project.
De heldige vindere, der modtager albummet en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Silas Josefsen
8700 Horsens

Simon Olsen
3300 Frederiksværk

Mette Nielsen
4000 roskilde

Ulrick Mortensen
6710 Esbjerg V

Jamila Rasmussen
2000 Frederiksberg

Brian Jensen
2630 Taastrup

Henrik Holstrøm
4780 Stege

Christian Mortensen
8240 Risskov


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA