x

Metallica kommer til Danmark

Metallica kommer til Danmark

Metallica annoncerer i dag, at de næste sommer bringer deres eksplosive liveshow til deres europæiske fans med et "All Request"-show, noget det multi platin-sælgende band aldrig har gjort før. Koncerten i Horsens fængslet af stablen den 3. juni 2014, og som en speciel hyldest til deres fans introducerer bandet "Metallica By Request", den ultimative interaktive Metallica-koncertoplevelse. 

Fans, der køber billetten til en af de europæiske koncerter online, får mulighed for at stemme på de sange, som Metallica skal spille ved deres show. Det giver fans chancen for at være med til at sammensætte deres drømme sætliste fra mere end 30 år af Metallicas materiale og tæt på 140 indspillede sange til dato. Metallicas traditionelle 18-sange sæt vil inkludere de 17 sange, som har fået flest stemmer, og da bandet ikke vil snydes for deltagelse, vil deres stemme til den 18. sang gå til et helt nyt nummer. Fans kan her se hvilke sange, andre fans stemmer på, og ligeledes se resultatet for deres specifikke koncert. Det interaktive element er også en del af Metallicas øvrige europæiske koncerter

Med til koncerten i Fænglet i Horsens kommer en række special guests, hvoraf det første navn allerede nu er bekræftet i form af Slayer. Metallica håber på at invitere tre til fire gæster med i fængslet den 3. juni. Med koncertannonceringen kom også en lille hilsen fra Lars Ulrich himself: 

– Metallica og Danmark. To ord, som passer perfekt sammen. '12 i fængsel. '13 som sidste øjebliksnavn i Roskilde. Og nu i '14, igen i fængsel, denne gang "by request", på opfordring. I stemmer, I bestemmer, vi spiller. Det kan ikke blive mere COOL end det. Et dansk hattrick, som vi er enormt stolte af. Vi ses til sommer. Hej fra Lars. 

Billetsalget starter den 10. december klokken 10.00, og billetter kan findes via GAFFA Live

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA