x

Nelson Can ude med ny single og to tilhørende videoer

Nelson Can ude med ny single og to tilhørende videoer

Nelson Can har i dag præmiere på deres nye single, "Attack", som er andet udspil fra deres kommende ep. Sammen med førstesinglen, "Call Me When You Want To Get Laid", giver den en forsmag på hvad udgivelsen kan byde på, den ep, som udkommer i starten af næste år. 

Den danske rockgruppe kan nemlig til foråret udgive opfølgeren til deres debut, som var en split-ep med Echo Me og The Freudian Slip, der udkom for snart to år siden. Udgivelsen fik fire stjerner i GAFFA, og Nelson Can blev af vor anmelder fremhævet som det stærkeste bidrag af de tre med ord som: "Det er en Patti Smith værdigt, Iggy Pop vælter rundt i baghovedet, og når en af pigerne hvæser "Get it up, now" igen og igen, må enhver mand få præstationsangst. Hatten af herfra."

Samtidig med at "Attack" udkommer som streaming og 7" vinyl, udgiver rocktrioen to musikvideoer til sangen, med forskelligt udtryk. Om det udtaler forsanger Selina Gin:

"Det handler i bund og grund om, hvor stor betydning det visuelle har, for hvordan man opfatter musik. Vi vil gerne vise to sider af den samme sang, og det gør vi ved at lave to musikvideoer".

Den kommende ep er delvist finansieret via crowdfunding på booomerang.dk, hvor Nelson Can med hjælp fra sine fans fik rejst 12.000 kr på en måneds tid. Midt i ep-planerne har de turneret travlt i efteråret, med 25 koncerter i Danmark, og er blevet væsentligt mere sammenspillede af det:

"Når man spiller så mange koncerter på så kort tid, så lærer man også sin musik at kende på en helt ny måde, og det har virkelig styrket os som band", lyder det blandt andet fra bandets trommeslager, Maria Juntunen.

Den første video er instrueret af Louie McPherson, der også for nylig har lavet en musikvideo for 4 Guys from the Future. Den næste video udgives nu på mandag, den 9. december. Foreløbig kan du se video nummer et her:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA