x

Pop-revolution på vej i Århus

Pop-revolution på vej i Århus

Arrangørerne bag det det tre år gamle initiativ, Pop Revo, bebuder revolutionens tilbagekomst - i hvert fald i Århus. I tre dage vil det relativt nye spillested Studenterhuset fra torsdag den 14. til lørdag den 16. september lægge faciliteter til både små stjerner og spirende nye navne.

Fra den internationale såvel som den hjemlige indiepop-undergrund, nævner vi i flæng: Whitest Boy Alive (no/de), Harper Lee (uk), The Embassy (s), BMX Bandits (sco) og The Cakekitchen (nz).

”Pop Revo er tænkt som et alternativ til den kedelige måde at følge tidens tendenser og trends på”, skriver arrangørerne bag Pop Revo og uddyber: ” Vi vægter det selvstændige og passionerede ved at skabe musik, hvilket dermed leder tilbage til den rigtige betydning af indie – independent”.

Det største navn på festivalen må være den norske musiker Erlend Øye, der som soloartist, dj og i duoen Kings Of Convenience har høstet bred anerkendelse. Med sit nye Berlin-baserede band Whitest Boy Alive (no/de), har han netop udgivet pladen "Dreams", og til september gæster han for første gang Århus til Pop Revo 06.

Billetter vil være tilgængelige via GAFFA-billet og i pladebutikken Badstuerock i det centrale Århus. Det hele til ganske fornuftige priser.

Som et ekstra tiltag til dig, der bare ikke kan få nok af de søde indie-toner startede Pop Revo også en ny klub op, der allerede i fredags, gav publikum muligheden for at snuse til lidt af alt det arrangørerne tilbyder dig i næste måned.

Med klub-eventen Pop Revo kalder "Somebody Up There Likes Me” på Fabriken i indie-fattige Århus er det ambitionen at blive Danmarks førende indie-klub, hvorfor førende dj´s på dette felt fra såvel Danmark som det øvrige Europa i fremtiden vil være at finde bag pladespillerne.

Hvornår næste klub-aften bliver, vides i skrivende stund ikke, men hold et vågent øje med disse sider eller tjek nedenstående links.

Pop Revo's hjemmeside

Køb billet hos GAFFA Bilet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA