x

Bork Havn Musikfestival offentliggør første navn

Bork Havn Musikfestival offentliggør første navn

Landets mange musikfestivaler er så småt begyndt at løfte sløret for, hvilke artister man kan opleve i 2014. Senest er Bork Havn Musikfestival hoppet med på vognen og kan i dag annoncere, at L.O.C. lægger vejen forbi, når festlighederne afvikles den 30.-2. august 2014.

L.O.C. har siden 2006 optrådt fire gange på Bork – tre gange som solist og en gang som en del af Selvmord. I 2014 langer L.O.C. rim og musik over disken i Det Store Koncerttelt. Billetsalget til Bork Havn Festival skydes i gang den 1. februar 2014, og man kan forinden forvente yderligere et par navne på plakaten.

L.O.C. har via de sociale medier annonceret, at hans nye album, der får titlen "Sakrilegium," udkommer den 30. januar 2014. Man kan dog allerede fra i dag skrive sig på en venteliste til den plade, der bliver nummer otte i rækken fra den danske rapper. L.O.C. fejrer albummet med en release-koncert på udgivelsesdagen i Koncerthuset i København, og dagen efter besøger han Tivoli Friheden i Aarhus. Begge dage spiller han det nye værk i fuld længde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA