x

The Sandmen hærger til foråret

The Sandmen hærger til foråret

Forsanger Allan Vegenfeldt og company har tilsyneladende fået blod på turné-tanden igen. Efter et par år med ingen eller få koncerter tager The Sandmen en lidt større tur rundt i Danmark i marts måned, hvor ni byer bliver besøgt. Denne gang bliver det lidt mindre spillesteder, der rammes af det tidløse rock'n'roll band, og flere af stederne har The Sandmen ikke indtaget siden starten i midten af 1980'erne. I sidste måned spillede københavnerbandet tre koncerter, og GAFFAs meget begejstrede anmelder var til stede ved koncerten på VoxHall. Her blev der uddelt fem stjerner under overskriften "Rock'n'roll will never die", og recensionen sluttede med følgende svada:

"Tre ekstranumre sendte for alvor Aarhus til tælling, hvor "Long Leg Sally" for Gud ved hvilken gang fik fællessangen til at bryde løs, og en lang og intens "Am I Grooving You" satte punktum for en koncert, hvor The Sandmen imponerede med det hæmningsløse hærg, som de altid er garant for. Samtidig var der en ukuelig energi, som kun kan forbindes med to ting – The Sandmen og rock'n'roll."

The Sandmen arbejder for tiden på et nyt album, så forårskoncerterne byder sikkert også på nye sange. Følgende byer bliver besøgt:

Torsdag den 13. marts - Viften, Rødovre

Fredag den 14. marts - Turbinen, Randers

Lørdag den 15. marts - Generator, Ringkøbing

Torsdag den 20. marts - Bygningen, Vejle

Fredag den 21. marts - Pavillonen, Grenå

Lørdag den 22. marts - Kulturhuset, Hvalsø

Torsdag den 27. marts - Mantzius Live, Birkerød

Fredag den 28. marts - Kulisselageret, Horsens

Lørdag den 29. marts – Sønderborghus, Sønderborg

Find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA