Nyhed

The Eclectic Moniker på dansk turné

Det københavnske musikkollektiv annoncerer endnu en dansk tour, der bringer dem forbi ni spillesteder

Danske The Eclectic Moniker fik et solidt gennembrud i 2012 efter at have medvirket i P3's KarriereKanonen. Deres selvbetitlede debutplade udkom i maj 2012, og det syv mand store orkester fik succes med singlerne "Easter Island" og "Going to Paris". I august i år udkom så opfølgeren "Continents," hvor singlen "Sports" især har gjort sig bemærket – ikke mindst på grund af en bemærkelsesværdig saxofonafslutning.

Efter en nyligt endt efterårstour, der har bragt The Eclectic Moniker rundt i både Danmark og Tyskland, er de endnu engang klar til at indtage de danske spillesteder. Med en gedigen stak af optrædener i bagagen har de erfaringen på plads og er blevet hyldet for at opretholde en særdeles høj standard på livefronten.

GAFFAs anmelder Klaus Thodsen gav fem ud af seks stjerner for deres koncert på dette års NorthSide Festival og skrev: "Netop som skybruddet var drevet væk, og solens første varmende stråler igen ramte festivalspladsen, trådte The Eclectic Moniker op på Rød Scene og skabte sommerstemning i hele teltet. Allerede inden det første slag i trommerne blev slået, kunne man ikke undgå at bemærke The Eclectic Monikers talent for at skabe fest og stemning omkring sig. Så snart scenen blev indtaget, brød publikum nærmest spontant ud i jubel. Herfra så bandet sig ikke over skulderen.


Se koncertdatoerne her og find billetter via GAFFA Live

06/03: Tobakken, Esbjerg

07/03: Kulisselageret, Horsens


08/03: Pavillionen, Grenaa

13/03: Studenterhuset, Aalborg

14/03: Magasinet, Odense


15/03: Værket, Randers

20/03: Sønderborghus, Sønderborg

21/03: Pumpehuset, København


22/03: Gimle, Roskilde

ANNONCE