x

Band Of Horses udgiver akustisk livealbum

Band Of Horses udgiver akustisk livealbum

Band Of Horses har netop annonceret, at de den 11. februar 2014 udgiver et akustisk livealbum, hvor man kan opleve en perlerække af deres hits i nye klæder. Albummet, som har fået titlen "Acoustic At The Ryman", er indspillet i Nashvilles Ryman Auditorium, hvor de fem bandmedlemmer brugte to dage på at forevige de akustiske sangversioner. De i alt ti sange er mikset og masteret i DSD-format, hvilket skal give en oplevelse, der kommer så tæt på de faktiske shows som muligt: 

"Planen var at holde stilen vild og udtryksfuld lige som showene og på samme tid indfange det med den højeste opløsning tilgængelig," fortæller Band Of Horses-medlem Bill Reynolds og fortsætter: "Elektriciteten på Ryman var så vild. Hvis det når ud til vores lyttere, så betragter vi det som en succes."

Du kan herunder lytte til Band Of Horses-nummeret "Neighbor" i en akustisk version, som også vil være at finde på albummet "Acoustic At The Ryman".

Seneste udgivelse fra Band Of Horses var albummet "Mirage Rock", som udkom i september 2012. Albummet fik dengang fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder Rune Schlosser, der skrev: "Kvintettens luftspejlinger udvikler sig til betydeligt mere end et fatamorgana på et album, der atter cementerer Ben Bridwells sangskrivertalent."  

"Acoustic At The Ryman" trackliste:

  1. Marry Song
  2. Slow Cruel Hands of Time
  3. Detlef Schrempf
  4. Everything's Gonna Be Undone
  5. No One's Gonna Love You
  6. Factory
  7. Older
  8. Wicked Gil
  9. The Funeral
  10. Neighbor


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA