x

Miley Cyrus til Danmark

Miley Cyrus til Danmark

Den amerikanske sangerinde Miley Cyrus har netop offentliggjort, at hun giver koncert i Forum i København 4. juni næste år som en del af sin "Bangerz World Tour" oven på udgivelsen af albummet "Bangerz" i oktober dette år. Koncerten bliver hendes første i Danmark.
 
Cyrus har været på manges læber, siden den tidligere meget pæne barnestjerne i august optrådte ganske letpåklædt, viftede med en skumgummihånd, stak tungen langt ud af munden og dansede den siden meget omtalte numsedans "twerking" ved MTV VMA-showet i New York. Omtalen blev ikke mindre, da hun kort efter lancerede musikvideoen til sangen "Wrecking Ball", hvor hun igen har meget lidt tøj på og blandt andet slikker på en hammer.
 
Dette efterår har Cyrus også vakt opsigt med sine optrædener til MTV EMA- og American Music Awards-showene i november. Ved førstnævnte blev der twerket, rakt tunge og, i tråd med aftenens location i Amsterdam, fyret op for en joint på scenen. Til American Music Awards sang hun sammen med en mimende kat på storskærm, så mon ikke man kan vente sig noget spektakulært, når Cyrus gæster landet til sommer?
 
Rent musikalsk fik Cyrus tre stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez for albummet "Bangerz" og følgende konklusion:
 
"Det er bestemt ikke alle numre på 'Bangerz', der er lige gode – spring endelig over blandt andre 'Someone Else' og 'My Darlin'' – og det er langtfra stor kunst. Til gengæld er det vellydende, og man fornemmer faktisk et reelt potentiale bag al nøgenheden, twerkeriet og hammerslikkeriet. Mange vil sikkert forsøge, men Miley version 2.0 kan ikke helt afskrives som et substansløst og tomhjernet samlebåndsprodukt. Endnu."
 
Billetsalget starter tirsdag 17. december klokken 10.00 gennem livenation.dk og via billetnet.dk, telefon 7015 6565.
Der vil være mulighed for køb af Early Entry-pakker ligeledes gennem Billetnet.dk.
Forsalg via jyskebank.dk/musikken fra fredag 13. december
 
Du kan læse et stort interview med Miley Cyrus i GAFFAs decembernummer, som du kan finde på en café, et bibliotek eller en uddannelsesinstitution nær dig. Du kan også læse interviewet online her.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA