x

Se ny video fra Avicii

Se ny video fra Avicii

Den tredje single fra Aviciis debutalbum "True" er nummeret "Hey Brother", som netop har fået en tilhørende video. Videoen, som du kan se herunder, er instrueret af Jesse Sternbaum og handler om to brødre i et krigsramt Amerika.

Den nye single følger op de tidligere succeser "Wake Me Up" og "You Make Me", som i løbet af sommeren og efteråret har domineret hitlister verden over. "Wake Me Up" indtog blandt andet en tredjeplads på Spotifys liste over de mest streamede numre i Danmark i 2013 – en liste, der blev opgjort allerede i begyndelsen af december. På verdensplan var Avicii den næstmest streamede kunstner i 2013. Derudover løb sangsmeden også af sted med en af årets GAFFA-Priser i kategorien "Årets Nye Udenlandske Navn". 

Ud over de tidligere nævnte singler indeholder Aviciis debutalbum blandt andet også nummeret "Lay Me Down", hvor Adam Lambert og Nile Rodgers er med. "True" fik ved sin udgivelse fire stjerner af GAFFAs anmelder Anders Bøgh, som skrev: "Avicii holder sig til den gode opskrift, men med knap så fine råvarer."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA