x

Freddie Mercury skal portrætteres af Bond-skuespiller

Freddie Mercury skal portrætteres af Bond-skuespiller

Først var det Sacha Baron Cohen, kendt for roller som Borat, Brüno og Ali G, der havde fået æren af at portrættere Queen-ikonet Freddie Mercury i den kommende biograffilm. Imidlertid er han nu blevet skiftet ud med 33-årige Benjamin John Wishaw, skriver Deadline Hollywood. Wishaw er kendt for roller som Q i bondfilmen Skyfall og hovedrollen i den tysk-instruerede thriller "Perfume: The Story of a Murderer" fra 2006. Mercury-filmen bliver instrueret af Dexter Fletcher.

Folkene bag den kommende Freddie Mercury-portrætfilm var bange for, at filmen ville ende som en joke. Og med Sacha Baron Cohens fortid som Borat og Brüno kan hans rolle som den legendariske Queen-forsanger hurtigt køre ud ad det forkerte spor. Det har i lang tid været planen, at komikeren skulle portrættere Mercury, men i juli i år sluttede samarbejdet grundet kreative uoverensstemmelser. Queens trommeslager Roger Taylor har sagt dette om sagen til for Mojo Magazine:

"Vi følte, at Sacha i virkeligheden ikke var den rette til projektet. Vi vil ikke havde det til at blive en joke. Vi vil have, at folk skal blive rørte."

I november i år var det 22 år siden, at den legendariske Queen-frontmand døde, men han står stadig som et af de største musikalske ikoner gennem tiden. I øvrigt er der dukket nyt og hidtil ubrugt materiale frem med ham, som skal bruges til et nyt Queen-album. I det nye lydmateriale er der både optagelser med Freddie Mercury og kongen af pop, Michael Jackson.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA