x

The Airborne Highfives fører Battle of Scandinavia

The Airborne Highfives fører Battle of Scandinavia

Norske The Airborne Highfives fører Rocksmith og GAFFAs konkurrence Battle of Scandinavia, hvor de dyster mod to andre nordiske bands – The Broken Beats Fra Danmark og Sparzanza fra Sverige. Vi er nået til battlens fjerde uge, og sangen, de skal øve sig på, er "Paint It Black" af legenderne fra The Rolling Stones. Der skal virkelig øves igennem, hvis Broken Beats og Sparzanza skal indhente The Airborne Highfives, der fører med en score på 3.598.959 point. Til sammenligning har Sverige 372.700 point, og Danmark har 273.222 point.

Konkurrencen er kommet i stand i forbindelse med lanceringen af Ubisofts musikspil "Rocksmith 2014 Edition." De tre bands konkurrerer mod hinanden i guitarspillets mange facetter og muligheder, og alle bandmedlemmer kommer til at dyste i forskellige sange mod deres kolleger fra de andre lande. Hver uge får de til opgave at lære en sang, som de så skal spille som ægte guitarister, uanset hvilket instrument de normalt spiller på.

Rocksmith-kampagnen er specielt designet til Skandinavien og indebærer brugerafstemninger, hvilket blandt andet betyder, at du kan være med til at afgøre dele af konkurrencen. Blandt andet hvilke sange de tre bands skal dyste i. Afgiv din stemme på gaffa.dk/rocksmith.

Du kan læse en længere test af spillet her.

Se her, hvordan ugens udfordring går:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA