x

Iron Maiden til Copenhell

Iron Maiden til Copenhell

Det bliver en af de helt store oplevelser for gæster til Copenhell 2014, når metal-mestrene fra Iron Maiden rammer Refshaleøen til juni, som en del af deres "Maiden England World Tour".

Turnéen, hvis titel stammer fra den klassiske live-video fra 1988, består af hårde hits fra 80'erne, hvoraf flere vil kunne opleves live for absolut sidste gang nogensinde. Ifølge Iron Maidens manager Rod Smallwood bliver tourkoncerterne på flere måder noget helt specielt:
 
"Som vores fans ved, er "Maiden England" del tre i The History Trilogy fra 1980'ernes legendariske video/dvd-udgivelser, og denne turné vil højst sandsynligt blive den sidste med numre fortrinsvis fra 80'erne. Det vil sige numre fra udgivelserne "Early Days", "Live After Death" og selvfølgelig "Maiden England" samt en række klassiske hits fra 90'erne. Vores fans ved, hvilke numre vi mener. 
 
Med ny teknologi har vi opdateret og forbedret den originale Maiden England-produktion, og vi kommer med et nyt kæmpe lys- og sceneshow, en række forskellige inkarnationer af Eddie, ild og en masse andet spændende til vores fans."   

Arrangørerne bag Copenhell er selvsagt i den syvende himmel over den flotte booking, som talsmand Jeppe Nissen beskriver på følgende måde: 

"Med bookingen af Iron Maiden er et af vores vildeste ønsker som metalfestival opfyldt. Vi er ufatteligt stolte af at kunne præsentere et af de største og mest indflydelsesrige bands i metalhistorien på Copenhell. Derfor har vi rykket vores tredages byfestival én dag frem - for at give Danmark den bedste og største metalfestival nogensinde!"

Copenhell 2014 foregår således fra onsdag den 11. juni til og med fredag den 13. juni.

I tillæg til Iron Maiden har Copenhell tidligere tilføjet Arch Enemy, Graveyard, The Hell og Obituary

Billetsalget skydes i gang i morgen klokken 10.00.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA