x

Kelis på vej med nyt album

Kelis på vej med nyt album

34-årige Kelis, der af den brede befolkning nok kendes bedst for hits som "Milkshake" og "Trick Me," er på trapperne med et nyt album, der har fået titlen "Food." Imidlertid har hun indgået samarbejde med pladeselskabet Ninja Tune, der får hende i stald med kunstnere som Bobobo, The Heavy, Mr. Scruff og The Cinematic Orchestra. Albummet "Food" udkommer således den 28. april 2014 via Ninja Tune/Playground Music i Skandinavien.

Kelis fortæller om samarbejdet med Ninja Tune: "Jeg er virkelig glad for at teame op med Ninja Tune på min nye plade. Det her er albummet, som jeg har villet lave i virkelig lang tid, og jeg vil have hele holdet omkring mig til at være lige så spændte og energiske omkring projektet, som jeg er. Jeg er også meget glad for at arbejde med nogle af de mest kreative mennesker i branchen."

Albummet er produceret af Dave Sitek, der blandt andet har arbejdet for Yeah Yeah Yeahs, Liars og Oh Land. "Food" er en soulplade, der kombinerer Kelis' unikke stemme med Siteks unikke aftryk.

Med to Grammy-nomineringer, platin- og guldplader, Brit-, Q- og NME-Awards og snesevis af top 10-singler i sit navn er Kelis en artist, der har sat sit aftryk på musikverdenen. Hun har tidligere samarbejdet med navne som Björk, Raphael Saadiq, Moby, Outkast, P. Diddy og Skream. Hendes seneste samarbejde med Calvin Harris resulterede i nummeret "Bounce", som fik flotte hitlisteplaceringer verden over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA