x

WhoMadeWho klar med koncerter og video

WhoMadeWho klar med koncerter og video

WhoMadeWho udgiver deres femte studiealbum "The Dreams" den 3. marts i det nye år. Førstesinglen "The Morning" har været på gaden siden den 25. november, hvor en ny app gjorde det muligt for folk at blive vækket af sangen klokken 7.00 om morgenen på udgivelsesdagen. Idéen med app'en var ikke blot at give fans muligheden for at høre singlen så hurtigt som muligt. Bandet opfordrede også brugerne til at tage billeder af sig selv umiddelbart efter opvågningen og anvende hashtagget #wmwthemorning. Efterfølgende har WhoMadeWho stykket en række af billederne og videoerne sammen til den officielle musikvideo til "The Morning", som kan ses nederst på siden.

Med udgivelsen af "The Dreams" kommer en række danske koncerter, der bringer trioen forbi København, Aarhus, Odense og Aalborg til Northern Winter Beat i januar. Hjemmebanekoncerterne kommer oven på en længere europaturné, der påbegyndes umiddelbart efter jul. Ud over de tre tidligere nævnte danske koncerter har NorthSide også offentliggjort, at WhoMadeWho er på plakaten til 2014-programmet.

Trioen er notorisk kendt for deres høj-energiske koncerter, hvor en smittende glæde ofte spreder sig ved lyden af de første toner, hvilket de nok engang bevidste i forbindelse med det just overståede "P6 Beat Rocker"-arrangement i DR's Koncerthus. Vores anmelder Henrik Tuxen kvitterede med fire stjerner for den præstation.

Koncertdatoer (Køb billetter via GAFFA Live):

Torsdag d 24. april - ODENSE / Posten

Fredag d. 25. april - KØBENHAVN / Store Vega

Lørdag d. 26. april - AARHUS / Train 

Desuden kan bandet opleves i Aalborg til Nothern Winther Beat i januar. 

Se videoen til "The Morning" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA