x

Frost Festival annoncerer tre navne

Frost Festival annoncerer tre navne

Indie-mesteren Spencer Krug, som er kendt fra blandt andre Wolf Parade, Sunset Rubdown og Swan Lake, gemmer sig bag kunstnernavnet Moonface (billedet, red.) og er et af de i alt tre nye navne, som er kommet på plakaten til næste års Frost Festival. Her tager canadieren den 11. februar plads bag kirkens store flygel i den nedlagte kirke på Blågårds Plads, hvor han præsenterer materialet fra albummet "Julia With Blue Jeans", der udkom i oktober i år. Her fik det to stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen. Som support til Moonface kommer The New Springs.                     

I tillæg til Moonface kan man også opleve engelske Sohn, som ifølge festivalen er en inderlig elektronisk enmandshær, der trækker på electronica, soul og r'n'b i sine produktioner. Koncerten finder sted i Pumpehuset den 1. marts, hvor Sohn skal følge op på sin anmelderroste koncert på Roskilde Festival i år. Her fik han fem stjerner af GAFFAs anmelder Eskil Olaf Vestre.

Sidst men ikke mindst har Frost tilføjet Lucky Dragons, som i anledningen spiller på Bastarden i Huset-KBH den 10. februar. Den Los Angeles-baserede gruppe har tidligere været opvarmning for Thom Yorke, da Radiohead-frontmanden gav et show med gruppen Atoms For Peace i Los Angeles.

Det bliver i 2014 fjerde gang, Frost løber af stablen, og de mange koncerter og arrangementer afholdes på forskellige venues i København. Første navn på plakaten, som blev offentliggjort tidligere på måneden var of Montreal, som giver koncert på Bremen Teater søndag den 2. marts. 

Du kan finde billetter til koncerten med Lucky Dragons her.

Du kan finde billetter til koncerten med Moonface+The New Springs her.

Du kan finde billetter til Sohns koncert her.

Du kan finde billetter til of Montreals koncert på Bremen Teater her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA