x

Månedens Demo tager på turné

Månedens Demo tager på turné

For mange bands er omtalen i GAFFAs Demo-spalte den første gang, de oplever, hvordan en helt udenforstående opfatter deres musik, og det er næsten altid en nyttig erfaring. Ofte medfører det også anden opmærksomhed, enten fra spillesteder, selskaber, andre bands eller bookere. Det giver basis for at diskutere i bandet, hvordan man kommer videre, og det giver lidt ekstra til CV’et.

Det sidste halvandet år har kåringen som Månedens Demo også givet en koncert på Lades Kælder i København. Det har været en stor succes, og nu udvides konceptet, så Månedens Demo kan opleves på Tapperiet i Køge, og der er også planer om en månedlig koncert i Jylland. Det er altså ved at blive en regulær månedlig Danmarks-turné for vækstlaget.

Den nye ordning starter i september på Lades, der har de to bands på tapetet den anden fredag i måneden, og de kan så efterfølgende opleves på Tapperiet den anden lørdag i måneden.

I september måned bliver det dog desværre ikke Månedens Demo, da deres arbejdsform ikke muliggør en koncert. I stedet har vi valgt at sende to af GAFFAs repræsentanter fra Starfighter-finalen, nemlig The Hors D’oeuvres og Demons Are Real. To bands, der begge imponerede undertegnede og resten af Danmarks Smukkeste Festival, så mon ikke det bliver et par gode aftener i næste weekend?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA