x

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Kato

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Kato

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Kato, der var nomineret i kategorien "Årets Danske Elektroniske Udgivelse" for albummet "Behind Closed Doors". Prisen blev dog vundet af Trentemøller for "Lost".

16. Martin Garrix: "Animals"

Kato fortæller: – Jeg synes, at "Animals" er beviset på, at et fantastisk undergrunds-clubtrack kan breake og gå hen og blive helt kommercielt, så selv de poppede radiostationer spiller det. Denne udvikling er generel for clubmusikken lige nu, og det mener jeg helt klart, 2013 har båret meget præg af. Selv er jeg meget begejstret for denne udvikling, da denne genre jo er mit eget felt og der, jeg kommer fra. Clubmusikken er på vej i en meget mere mainstream og kommerciel retning, og det er fedt at se og mærke."

Hør sangen nedenfor på Spotify og WiMP sammen med de tidligere bidrag, som du kan læse om her.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 5. december. Du kan læse om dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA