x

Klumben & Raske Penge drager på forårsturné

Klumben & Raske Penge drager på forårsturné

Klumben & Raske Penge har været nogle af de mest succesfulde navne i de sidste par års danske dancehall-bølge og har givet masser af koncerter. Til maj tager de og deres band 80'erne så rundt til de fire største byer i Danmark, hvor de vil præsentere et livesæt, der ifølge dem selv er en total fornyelse i forhold til tidligere.

Duoen vil både spille velkendte sange – vi gætter på numre som "Faxe Kondi", "Rundt", "Intelligent", "Bor Her" og "Mit Hjerte" – og nyt materiale. Raske Penge har netop udgivet sin nye "Yndlingsstof EP", men kommer også til at udsende andet nyt i løbet af foråret. Klumben er ligeledes i studiet og arbejder på også at kunne præsentere nye sange til foråret.

Klumben & Raske Penge modtog i 2012 en Steppeulvspris for Årets Danske Livenavn og har i 2013 igen givet masser af koncerter, både på en række festivaler og på to udsolgte spillestedsturnéer. Du kan se en video om den kommende turné nedenfor.

Klumben & Raske Penge vandt i 2012 også en GAFFA-Pris i kategorien "Årets Danske Hit" for sangen "Faxe Kondi", ligesom Klumben vandt GAFFA-Prisen "Årets Danske Hiphop-Udgivelse" for sit album "Fra Klumben til Pladen".

Du kan opleve Klumben & Raske Penge i følgende byer:
09. maj Train, Aarhus
10. maj Studenterhuset, Aalborg
15. maj Posten, Odense
16. maj Pumpehuset, København (Bemærk, at der både er børne- og voksenkoncert i København, henholdsvis klokken 17 og 21).

Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA