x

Fire nye navne til Nibe Festival

Fire nye navne til Nibe Festival

Tidligere har Nibe Festival offentliggjort store navne som L.O.C. og D-A-D til den kommende sommers begivenhed, og nu er yderligere fire navne føjet til plakaten. Der er tale om Carpark North, Go Go Berlin, Marie Key og Ulige Numre, som alle optræder på den populære festival, der løber af stablen fra 2-5. juli.

Særligt Marie Key har haft et utroligt 2013 med stribevis af udsolgte koncerter, og tilmed blev det til intet mindre end seks vundne statuetter ved årets Danish Music Awards, hvor Key ryddede bordet. Ulige Numre og Go Go Berlin har begge udgivet deres længeventede debutalbum, som blev fornemt modtaget hos anmelderne. Carpark North havde planlagt både albumudgivelse og en lang turné i efteråret, men på grund af sprudlende kreativitet rykkede bandet hele planen til januar 2014, hvor gruppen udsender deres første album i fem år og samtidigt turnerer landet tyndt.

Det er altså endnu fire populære kunstnere, Nibe Festival har tilføjet til programmet, og billetter til festlighederne kan erhverves via festivalens hjemmeside.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA