x

Se ny video fra Beyoncé

Se ny video fra Beyoncé

Beyoncé overraskede alle, da hun i sidste uge udgav et nyt album helt uden varsel. Albummet, som har fået titlen "Beyoncé", er et såkaldt visuelt album, hvorpå man finder 14 tracks og 14 tilhørende musikvideoer plus ekstra klip.

I sidste uge udgav sangerinden den officielle video til singlen "Drunk Love", hvor hendes ægtemand Jay-Z optræder. Nu følger hun op med en video til singlen "XO", som er optaget i en forlystelsespark på Coney Island, New York. Videoen er lavet af Terry Richardson, som tidligere har lavet musikvideoer for blandt andre Sky Ferreira, Thirty Seconds To Mars og senest Miley Cyrus, hvor han placerede hende på den famøse "wrecking ball".

"Beyoncé" er det femte album fra Queen B, hvor man blandt andet finder gæsteoptrædener af Frank Ocean, Drake og husbonden Jay-Z, der før har haft en finger med i spillet på hustruens produktioner. Blandt andet i duetten "Bonnie And Clyde" fra 2003, hvor sød musik opstod mellem de to kunstnere, der i dag er gift og har datteren Blue Ivy.

Albummet "Beyoncé" blev i første omgang kun udgivet på iTunes, hvor ingen af numrene kan købes individuelt. Dermed går Mrs. Carter imod strømmen af streamingtjenesternes overtagen, hvilket må siges at være noget af et scoop for Apple-koncernen, som er løbet af sted med distributionsrettighedernei første omgang. Albummet udkommer dog også på cd og dvd 20. december, og du kan bestille det i GAFFA Shop


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA