Nyhed

Frost Festival tilføjer to navne

De nye artister sætter hårdtslående pige-rock og internationalt psychpop på programmet

Frost Festival er godt i gang med at udfylde deres program for 2014, og i denne omgang drejer det sig om danske Baby In Vain (på billedet, red.) og newzealandske Connan Mockasin.

Når Baby In Vain spiller til Frost Festival, bliver det en noget anderledes oplevelse, hvor arrangørerne spejlvender den Store Vegas koncertsal og inviterer et mindre publikum med op på scenen sammen med den danske rock-trio. Indgangen til koncerten forgår via backstage-døren, øllene bliver serveret i omklædningsrummene, og selve koncerten forgår oppe på scenen, hvor både band og publikum, for en aften, deler de skrå brædder. Koncerten finder sted den 25. februar, hvor de tre piger for første gang indtager Store Vega.

Navn nummer to til det kommende års Frost Festival er Connan Mockasin. Den newzealandske musiker, som er kendt for sit iøjnefaldende klorinblege hår, knækkende croon og tilbagelænede, mildt psykedeliske sange, spiller den 15. februar på Bremen Teater, hvor han vil sprede Twin-Peaks-stemning. Connan Mockasin har i øvrigt med "I'm The Man, That Will Find You" lavet årets bedste sang ifølge Vinnie Whohør nummeret og læs Vinnie Whos kommentarer her.


Det bliver i 2014 fjerde gang, Frost løber af stablen, og de mange koncerter og arrangementer afholdes på forskellige venues i København. Ud over de nytilkommende navne blev følgende artister offentliggjort tidligere på måneden: of Montreal, som giver koncert på Bremen Teater søndag den 2. marts, Sohn, som spiller i Pumpehuset den 1. marts, Moonface + The New Springs, som indtager den nedlagte kirke på Blågårds Plads den 11. februar og sidst, men ikke mindst Lucky Dragons, som i anledningen spiller på Bastarden i Huset-KBH den 10. februar.

Du kan finde billetter til Frost-koncerterne på de forskellige spillesteders hjemmesider. 

ANNONCE