x

Se de mest læste GAFFA-nyheder i 2013

Se de mest læste GAFFA-nyheder i 2013

Som så mange andre har vi også her på GAFFA gjort tallene for 2013 op, og dem vil vi selvfølgelig gerne dele med jer, kære læsere. Selvom vores nyhedsstrøm giver plads til artister og begivenheder i alle størrelser, er det altid spændende at se, hvilke nyheder der trækker de største læsertal. 

1. Marie Key er faldet for René Dif (skrevet den 01-04-2013)

På en suveræn førsteplads ligger noget af en overraskelse, som sendte mindre chokbølger gennem vores redaktionslokaler. Vores hjemmefabrikerede nyhed om ægteskabet mellem Marie Key og René Dif skabte røre, da den udkom den 1. april i år. Læs den falske, men mest læste historie i 2013 her.

2. Justin Timberlake til Danmark (skrevet den 30-09-2013)

På en andenplads ligger Justin Timberlake og nyheden om hans 2014-koncert i Danmark. Danskerne og ikke mindst GAFFAs læsere er vilde med J.T., som optræder i Parken den i København 6. maj. Der er stadig få billetter tilbage, så går du med drømmen om at opleve pop-ikonet, er det bare med at følge linket til GAFFA Live. Du kan se mere om Justin Timberlake og den kommende koncert i den næstmest læste GAFFA-artikel 2013.

3. Rasmus Seebach udgiver singlen "Olivia" (skrevet den 13-09-2013)

Som nummer tre ligger Rasmus Seebach og nyheden om hans single "Olivia". Nummeret kom forud for Seebachs tredje album "Ingen Kan Love Dig I Morgen", som udkom den fjerde november i år. Du kan læse artiklen om "Olivia" her.

4. Lukas Graham underskriver stor amerikansk pladekontrakt (skrevet den 13-11-2013)

Eventyret om den unge christianit, som først vandt danskernes hjerter og derefter rejste til New York for at få en pladekontrakt, ligger på en fjerdeplads over de mest læste nyheder i 2013. Lukas Graham skrev i sidste måned under på en pladekontrakt med Warner Music i USA, og det blev der lavet en dokumentar om, som du kan se eller gense her.  

5. Se Miley Cyrus' chokerende optræden til MTV VMA (skrevet den 27-08-2013)

Hun måtte jo være med på listen! På en femteplads ligger Miley Cyrus med nyheden om hendes halvnøgne, twerkende og skandaleombruste optræden til dette års MTV Video Music Awards. Det var her, at sangerinden for alvor smed det uskyldige image som forhenværende Disney-stjerne ud af vinduet og sagde pænt goddag til et mere voksent og nøgent udtryk. Se eller gense den famøse optræden med Miley Cyrus her.  

6. John Mayer til Danmark (skrevet den 22-04-2013)

På sjettepladsen ligger endnu en koncertnyhed, denne gang med John Mayer. Charmøren over dem alle gæstede i 2013 Jyske Bank Boxen i Herning og Forum i København. Begge koncerter blev på kort tid udsolgt, så nu har mr. Mayer skrevet endnu en dansk koncert i kalenderen, som finder sted den 17. juni 2014 i Tivoli i København. Der er sat 9000 billetter til salg, og du kan få fingre i dem via GAFFA Live.

7. Metallica kommer til Danmark (skrevet den 04-12-2013)

Vi er vilde med at gå til koncerter i Danmark, og det vidner vores oversigt også om. Som nummer syv på GAFFAs liste ligger metal-mastodonterne Metallica med nyheden om deres kommende koncert i Danmark. Lars Ulrich og hans bandmedlemmer gæster Fængslet i Horsens den 3. juni 2014, hvor der dog allerede er meldt udsolgt.

8. Tenacious D til Danmark for første gang (skrevet den 07-03-2013)

Metallica og deres koncertnyhed bliver skarpt forfulgt af Jack Black og hans følgesvend Kyle Gass, som gæstede Danmark for første gang i 2013 med deres humoristiske musikensemble Tenacious D. Nyheden spredte glæde over det ganske land og bragte de to originaler ind på en ottendeplads over de mest læste GAFFA-nyheder i 2013.

9. Marie Key vinder seks DMA-Priser (skrevet den 09-11-2013)

Marie Key har haft et særdeles succesfyldt år, hvor hun har scoret talrige priser og topplaceringer på diverse hitlister. Og minsandten om hun ikke også har sneget sig ind på GAFFAs liste. Det gjorde hun, da hun løb af sted med hele seks DMA-priser.

10. Mads Langer vinder fire GAFFA-priser (skrevet den 05-12-2013)

Som rosinen i pølseenden finder vi nyheden om endnu en prisvinder, nemlig Mads Langer, der tidligere på måneden hev fire GAFFA-Priser med hjem. Læs mere om Langer og de andre vindere i den 10. mest læste GAFFA-nyhed i 2013

Der skal lyde et stort tak til vores mange læsere, og her på redaktionen ser vi frem til endnu et begivenhedsrigt år sprængfyldt med musiknyheder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA