x

Valravn stopper

Valravn stopper

Den dansk/færøske gruppe Valravn har valgt at sætte punktum for den karriere, der startede tilbage i 2005. Sidste forår ytrede forsanger Anna Katrin Egilstrød, at hun ville forlade bandet, og kort tid efter gjorde slagtøjsspiller Juan Pino det samme som konsekvens af dette. Gennem sommeren 2013 har bandet spillet en række afskedskoncerter for de to medlemmer i Tyskland, Rusland, Holland og Danmark. Efterfølgende har bandet sammen besluttet, at det ikke giver megen mening at fortsætte, når næsten alle originale medlemmer har valgt at sige stop.

"Det har ikke været en let beslutning. Valravn har nok været det mest intensive musikalske eventyr, vi har oplevet. Alt har dog sin tid, og det er med den dybeste taknemmelighed, at vi siger farvel. Vi vil nu fortsætte med at lave musik – bare i flere forskellige retninger og bruge kernen af det, der fik os til at starte Valravn i første omgang. Valravn lever videre i den musik, der stadig kan høres, og i de oplevelser, vi har haft med vores elskede publikum."

Bandet har i deres otte aktive år produceret tre album, "Valravn" fra 2007, "Koder På Snor" fra 2009 og remixalbummet "Recoded" fra 2011." For et års tid siden var Valravn ved at arbejde på, hvad der skulle blive deres fjerde udgivelse, men arbejdet er aldrig blevet fuldført. Man kan dog finde to af sangene digitalt, "Hànd I Hànd" og "Genuine."

Valravn har turneret 20 forskellige lande, spillet mere end 200 koncerter og har været nomineret til fire Danish Music Awards.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA