x

Se romantisk video med Katy Perry og John Mayer

Se romantisk video med Katy Perry og John Mayer

På sit seneste album synger John Mayer duet med kæresten Katy Perry på nummeret "Who You Love", som handler om den uimodståelige kærlighed. Nu har parret lavet en video til singlen, hvor man kan se de forelskede stjerner erklære deres kærlighed til hinanden. For at det hele ikke skal blive alt for sukkersødt, er der også tilføjet slowmotion-klip af forskellige par inklusive John Mayer og Katy Perry selv, som tager en tur på den mekaniske rodeotyr. 

Både John Mayer og Katy Perry har i 2013 udgivet nyt album. Mayer udsendte i august albummet "Paradise Vally", som dengang fik tre stjerner af anmelder "Jan Opstrup Poulsen, der skrev: "Superstjernen går ned i tempo og helt ind i sit følsomme hjørne." John Mayer kommer den 17. juni 2014 tilbage til Danmark, hvor han giver koncert i Tivoli. Du kan finde billetter til koncerten her.

 To måneder efter kæresten udgav Katy Perry sit album "Prism", som også fik tre stjerner af anmelder Michael José Gonzalez under overskriften: "Blandede popbolsjer på middelgod treer fra den californiske popstarlet."    


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA