x

Lee Ranaldo & The Dust til Vega

Lee Ranaldo & The Dust til Vega

Efter Sonic Youth for to år siden besluttede sig for at holde pause på ubestemt tid som følge af bruddet mellem Kim Gordon og Thurston Moore, har bandmedlemmerne arbejdet på forskellige soloprojekter. Lee Ranaldo, som agerede guitarist i Sonic Youth, har kastet sig over et musikalsk projekt sammen med sit band The Dust, som han i det nye år gæster Danmark sammen med.

Koncerten med Lee Ranaldo & The Dust løber af stablen den 3. april 2014 i Lille Vega, og billetter kan findes her.

Lee Ranaldo & The Dust udgav i oktober i år det apokalyptiske album "Last Night On Earth", som fik fire stjerner af anmelder Finn P. Madsen, der skrev: "Støjveteran ryster støvet af sig." Albummets titel kommer af Ranaldos forkærlighed for science fiction, der ofte kommer til udtryk med temaer som undergang og ødelæggelse. En stor del af de nye sange på albummet er skrevet, mens orkanen Sandy hærgede den amerikanske østkyst.

Man kunne senest opleve Lee Ranaldo på dansk grund i 2012, hvor han spillede til Roskilde Festival, dog uden The Dust. Koncerten fik fire stjerner af GAFFAs Anders Reuss under overskriften: "Sonic Youth-guitaristen spillede en stilfærdig og sympatisk gentlemankoncert på kanten af det kedelige."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA