x

Giv hjemmekoncert i julegave

Giv hjemmekoncert i julegave

Konceptet dagligstue- eller hjemmekoncerter, hvor musiknavne lader sig booke til små, intime seancer i folks private hjem, er langtfra nyt herhjemme. Og nu lancerer duoen My Bubba så sig selv som gaveidé: For 1000 kroner kan du købe en halv time med bandet, og straks ved bestillingen udskrive ti særlige invitationer at uddele til de heldige modtagere juleaften.

My Bubba - alias svenske My og islandske Bubba - skrev kontrakt med det danske indieselskab Fake Diamond i foråret og udgiver i det nye år deres andet album. Duoen, som mødte hinanden som bofæller på Amager, har allerede nået at varme op for Matthew E. White og Ulige Numre og optræde på blandt andet Roskilde Festival og Iceland Airwaves. 

Noah Georgeson, der tidligere har arbejdet med folk som Joanna Newsom og Devandra Banhart, har produceret det kommende album. Men allerede nu kan du altså glæde ti af dine venner med et besøg fra duoen, som dog kun kan bookes til jobs i København denne jul. Koncerterne afvikles i perioden 9.-19. januar, og seks af i alt seksten koncerter er allerede booket. Du kan bestille en koncertgave her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA