x

Stjernebassist giver danske koncerter

Stjernebassist giver danske koncerter

"Han er en habil sanger, men han er en skræmmende ferm bassist,"  skrev GAFFAs udsendte ved Marco Mendozas koncert i København i december '11. Og nu er manden, der har udfoldet sig i blandt andet Whitesnake og Thin Lizzy, så vej til de danske scener igen, idet han giver koncert på High Voltage i København den 3. januar og på backstage i Aarhus dagen efter.
 
Med sig har Mendoza trommeslageren Morten Hellborn og ligeledes danske Søren Andersen på guitar. De har sammen og hver for sig markeret sig på den danske scene sammen med navne som Mike Tramp og Mika Vandborg, ligesom Andersen har spillet med både Glenn Hughes og Joe Bonamassa. Han var iøvrigt også med ved førnævnte koncert på Beta for et par år siden, hvor vor anmelder entusiastisk konkluderede: 
 
"Aftenen lukker med en stormversion af Stevie Wonders "Higher Ground". Mendoza groover som ind i H…, og han kunne nemt have lagt en meget større sal ned. "Det her er hvad musik handler om. Det er ikke kvantitet, men kvalitet. Go tell your friends!" Det være hermed gjort."
 
Opvarmning vil begge aftener blive forestået af The Boy That Got Away og du kan købe billetter til koncerterne i Aarhus og København her for henholdsvis 70 og 100 kroner. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA