x

Julekalender: Årets bedste sang ifølge When Saints Go Machine

Julekalender: Årets bedste sang ifølge When Saints Go Machine

GAFFA har bedt de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi slutter serien med When Saints Go Machine, der var nomineret i kategorien "Årets Danske Rockudgivelse". Prisen blev dog vundet af Trentemøller.

24. The mOOnbird: "Orla"

Keyboardspiller Simon Muschinsky fortæller: – Jeg blev præsenteret for det her nummer tidligere i år, og med det samme blev jeg hooked. Jeg er virkelig pjattet med den måde, det både er virkelig underligt og introvert, men på samme tid også mega insisterende og poppet. Og så er det dansk.

Hør sangen nedenfor på Spotify sammen med de tidligere bidrag, som du kan læse om her. Nummeret er i skrivende stund desværre ikke på WiMP, så WiMP-brugere får i stedet en sang med When Saints Go Machine at slutte kalenderen af med.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 5. december. Du kan læse om dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram.

Rigtig glædelig jul!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA