x

Skrillex til Smukfest 2014

Skrillex til Smukfest 2014

Såvel Simple Minds som en række danske kendinge har allerede meldt deres ankomst, og i dag har folkene bag Smukfest 2014 - den tidligere Skanderborg Festival - så offentliggjort, at ingen ringere end den 25-årige, amerikanske succes-dj Skrillex også vil besøge bøgeskoven udenfor den midtjyske provinsby i august '14.

Skrillex, som egentlig er født Sonny John Moore i Californien i '88, solodebuterede med den digitale ep "My name is Skrillex" tilbage i 2010. Og siden er det gået stærkt for den unge herre, som sidste år modtog to Grammyer i hjemlandet for ep-udgivelsen "Bangarang."

"Jeg brækker mig af kedsomhed over denne ligegyldige brugs-musik," skrev GAFFAs Jesper Buhl om selvsamme udgivelse - hvilket dog formentlig ikke vil forhindre de fremmødte i at få en fest med Skrillex på sensommerens festival i Skanderborg.

På nuværende tidspunkt har Smukfest 2014 offentliggjort følgende navne: Simple Minds, The 1975, Mads Langer, Mø, Magtens Korridorer, Funkstar de Luxe, Marie Key, Nik & Jay, D-A-D, Carpark North, Dana Fuchs, Nephew, Rasmus Seebach - og endelig Tina Dickow, som giver sin eneste danske sommerkoncert i Skanderborg i august. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA