x

Hør stjernernes skøre julehilsner

Hør stjernernes skøre julehilsner

David Bowie som Elvis-imitator, en tilsyneladende meningsløs videohilsen fra Iggy Pop, gratis musik eller nogle opbyggelige ord fra Kate Nash. Der er mange måder at sige glædelig jul til sine fans, og GAFFA har set på nogle af denne sæsons mere bemærkelsesværdige.

David Bowie (billedet, red.) gav ingen interviews eller offentlige optrædener i forbindelse med forårets comebackalbum "The Next Day," som han i stedet lod ledsage af en række mere eller mindre mærkværdige musikvideoer. Og i går (26. december, red.) udsendte popikonet så en radiofonisk julehilsen på BBC Radio 6 Music.

"At this time of the year I can't help but remember my British-ness and all the jolly British folk, so here's to you and have yourselves a Merry little Christmas and a Happy New Year," lød det blandt andet fra Bowie i, hvad der lyder som en Elvis Presley-parodi.

Musikalsk førstehjælp

Hos vore svenske naboer valgte duoen First Aid Kit at fejre højtiden med en musikalsk gave til sine fans, som på Söderberg-søstrenes Facebook-side kan glæde sig over en coverversion af en countryklassiker. "Som julegave giver vi jer et cover af Willie Nelson-sangen "On the Road Again," for gæt hvem der er på vejen igen i 2014?," hed det blandt andet i den ledsagende hilsen.

Popsangerinden Kate Nash, som udsendte en jule-ep tidligere på måneden, udsendte en julehilsen i fire punkter. "Vær rar mod særlingene og nørderne," hed det blandt andet fra sangerinden, som senest var albumaktuel med "Girl Talk" tilbage i foråret.

Den naturstridigt adrætte punkrocker Iggy Pop tegnede sig for sæsonens muligvis mest besynderlige julehilsen i form af en hjemmevideo, som du kan forsøge at finde mening i her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA